Verjaardagzwemmen

Het "verjaardagzwemmen" is een aantrekkelijke formule waarbij de jarige en zijn vriendjes kunnen genieten van een onvergetelijke dag vol met waterpret!

Kinderen van het eerste tot en met zesde leerjaar van het basisonderwijs worden verwelkomd aan het zwembad.

Vervolgens komt er heel veel waterontspanning aan bod. De kindjes kunnen gebruik maken van al het speelmateriaal dat het zwembad te bieden heeft.*

In de cafetaria wordt er tenslotte een drankje en hapje genuttigd. De deelnemers en de jarige dienen in groep op voorhand uit 2 formules een keuze te maken:

  • Formule 1: pannenkoeken (max. 2 stuks) + 1 drankje + 1 ijsje met topping voor de prijs van 12,50 EUR per kind.
  • Formule 2: spaghetti + 1 drankje + 1 ijsje met topping voor de prijs van 12,50 EUR per kind

Bij minder dan tien deelnemers wordt het tarief voor de sportpromotionele activiteit "verjaardagzwemmen" vastgesteld op 125,00 EUR. Per verjaardagfeest is het maximale aantal deelnemers vastgesteld op 20 kinderen.

Het "verjaardagzwemmen" wordt georganiseerd op zaterdagnamiddag, van 14.00 uur tot 16.30 uur. Voorafgaande reservering is verplicht tijdens de openingsuren van de kassa mits betaling van een voorschot van 75,00 EUR.

Reserveren kan vanaf dinsdag 3 oktober 2023.

*Ouders staan in de voor de animatie. (voorbeelden van spelletjes kunnen gevraagd worden bij de redders).Wij vragen om steeds minstens 1 persoon op de kade te houden om mee toezicht te houden.

De redders nemen bij aanvang van het verjaardagsfeestje een zwemvaardigheidstest af.