Vacature medewerkers sportweken paasvakantie 2020

Vacature hoofdanimator sportweken Pasen 2020

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Kapelle-op-den-Bos gaat over tot de tijdelijke rekrutering van hoofdanimatoren in contractueel verband voor de sportweken in de paasvakantie 2020.

Functieomschrijving hoofdanimator:

Je bent de rechtstreekse contactpersoon van de verantwoordelijke van de jeugd- en sportdienst. Je leidt een team animatoren en zorgt voor het vlotte verloop van de kampen. Je bent flexibel ingesteld en sociaal vaardig. Je kan probleemoplossend en zelfstandig werken. Je houdt aanwezigheden bij, volgt de planning op en stuurt bij waar nodig, brengt verslag uit en evalueert de animatoren in overleg met de eindverantwoordelijke van de jeugd- en sportdienst. Ervaring en/of attest hoofdanimator is een pluspunt.

 

Vacature animator sportweken Pasen 2020

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Kapelle-op-den-Bos gaat over tot de tijdelijke rekrutering van animatoren in contractueel verband voor de sportweken in de paasvakantie 2020.

Functieomschrijving animator sportweken:

Als animator sta je in voor de begeleiding van kinderen die deelnemen aan de sportweken. Je bent verantwoordelijk voor een groep kinderen en maakt een planning op om hen sportief en/of creatief bezig te houden. Ervaring in sport is een pluspunt.

 

Vacature medewerker onderhoud Pasen 2020

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Kapelle-op-den-Bos gaat over tot de tijdelijke rekrutering van medewerkers onderhoud in contractueel verband voor de sportweken in de paasvakantie 2020.

Functieomschrijving medewerker onderhoud:

Je staat in voor het onderhoud van de gebouwen en de dagdagelijkse werking tijdens de respectievelijke sportweken in de paasvakantie 2020

 

Algemene Voorwaarden:

  • 17 jaar zijn of worden in het jaar 2020;
  • medisch geschikt zijn.
  • geen veroordelingen hebben opgelopen die het werken met kinderen uitsluit;
  • tewerkstelling via statuut jobstudent (indien van toepassing) of monitor (geldig voor niet-studenten)

Bruto uurloon: € 11,44

Kandidaturen kunnen ingediend worden via het formulier in het digitaal loket tot uiterlijk 13 maart 2020. Opgelet! Vervolgens zal je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek.  Meer informatie omtrent de voorwaarden kan je bekomen bij de personeelsdienst.