Vacature medewerkers speelpleinwerking zomer 2021

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Kapelle-op-den-Bos gaat over tot de tijdelijke rekrutering van medewerkers in contractueel verband voor de speelpleinwerking in de zomervakantie 2021.

Vacature hoofdanimator speelpleinen zomer 2021

Functieomschrijving hoofdanimator speelpleinen:

Je bent de rechtstreekse contactpersoon van de verantwoordelijke van de jeugd- en sportdienst. Je leidt een team animatoren en zorgt voor het vlotte verloop van de speelpleinwerking. Je bent flexibel ingesteld en sociaal vaardig. Je kan probleemoplossend en zelfstandig werken. Je houdt aanwezigheden bij, volgt de planning op en stuurt bij waar nodig, brengt verslag uit en evalueert de animatoren in overleg met de eindverantwoordelijke van de jeugd- en sportdienst. Ervaring en/of attest hoofdanimator is een pluspunt.

 

Vacature animator speelpleinen zomer 2021

Functieomschrijving animator speelpleinen:

Als animator sta je in voor de begeleiding van kinderen die deelnemen aan de speelpleinen. Je bent verantwoordelijk voor een groep kinderen en maakt een planning op om hen sportief, spelend en/of creatief bezig te houden. Ervaring in sport en spel en/of een attest animator jeugdwerk is een pluspunt.

 

Vacature medewerker onderhoud zomer 2021

Functieomschrijving medewerker onderhoud:

Je staat in voor het onderhoud van de gebouwen en de dagdagelijkse werking tijdens de respectievelijke speelpleinwerking in de zomervakantie 2021.

 

Algemene Voorwaarden:

  • 17 jaar zijn of worden in het jaar 2021,
  • medisch geschikt zijn,
  • geen veroordelingen hebben opgelopen die het werken met kinderen uitsluit,
  • tewerkstelling via statuut jobstudent (indien van toepassing) of monitor (geldig voor niet-studenten),
  • bruto uurloon: € 11,67

Kandidaturen kunnen ingediend worden via onderstaand formulier tot uiterlijk 14 april 2021. Vervolgens zal je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Meer informatie omtrent de voorwaarden kan je bekomen bij de personeelsdienst.