Vacature medewerker burgerzaken

Lokaal Bestuur Kapelle-op-den-Bos is voor het Administratief Centrum op zoek naar een :

MEDEWERKER BURGERZAKEN MET FOCUS OP VREEMDELINGENZAKEN

(C1-C3  – contractueel – voltijds – onbepaalde duur)

Altijd al gedroomd van een loketfunctie bij een lokaal bestuur? Zit klantgerichtheid en kwaliteitsvolle dienstverlening in jouw natuurlijk DNA? Is voor jou samenwerken binnen een team een evidentie? En wil je graag dé expert worden in vreemdelingenzaken? Dan is dit jouw kans!

Wat houdt deze functie in?

Als loketbediende bij het team burgerzaken ben jij dé ambassadeur voor ons lokaal bestuur en haar inwoners. Je bent het aanspreekpunt voor de burgers rond verschillende thema’s (identiteit, domicilie, nationaliteit, rijbewijs, rijksregister, geboorte, huwelijk, overlijden, enz.), waarbij jouw expertise zich vooral zal richten op vreemdelingenzaken. Je ben bereid om je hierin te verdiepen en zich ook blijvend bij te scholen om jouw kennis rond dit topic actueel te houden. Daarnaast zal je ook betrokken worden bij de verdere digitalisering van de dienst en het uitwerken van projecten. De gemeentelijke verkiezingen staan ook zeker op jouw checklist, net als je helemaal onderdompelen in de softwarepakketten eigen aan de dienst.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld. Jouw belangrijkste troeven zijn jouw klantgerichtheid, nauwgezetheid en verantwoordelijkheidszin. Je bent een teamplayer die een kei is in het analyseren van vragen en er vervolgens probleemoplossend mee aan de slag te gaan. Tenslotte ben je iemand die zich vlot inwerkt in de wet- en regelgevingen die van toepassing zijn binnen een dienst burgerzaken.
De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen en je slaagt voor de selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke opdracht en een mondelinge proef.

Wat mag je van ons verwachten?

Een voltijdse tewerkstelling (38u) in een organisatie die vooruit wil, brutomaandloon van minimum €2258,22 waarbij relevante ervaring in rekening kan worden gebracht (bij 5 jaar relevante ervaring is dit €2666,53 en bij 10 jaar relevante ervaring €2866,52), haard- of standplaatsvergoeding, maaltijdcheques (€8), eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering voor jou en je gezinsleden, 2de pensioenpijler (4%), fietsvergoeding voor de sportievelingen of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, flexibele uren, telewerk, jaarlijks ecocheques en een Kapellebon, 35 verlofdagen + 14 feestdagen, voordelen via GSD-V, tal van bijscholingsmogelijkheden én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen !  Pssst… vergeet niet dat werken voor een lokaal bestuur garant staat voor een goede work / life balans

Het yes-gevoel?  

Solliciteer dan onmiddellijk en bezorg ons jouw motivatiebrief, CV, diploma en een uittreksel uit het strafregister via het sollicitatieformulier op de gemeentelijke website www.kapelle-op-den-bos.be/vacatures.  Je hebt tot en met 31 maart 2023 om je kandidaat te stellen.

Heb je nog een vraag?

Contacteer het team Personeel via personeelsdienst@kapelle-op-den-bos.be of 015 71 32 71 en wij beantwoorden al jouw vragen met de glimlach 