Vacature maatschappelijk werker - intaker/brugfiguur

Lokaal Bestuur Kapelle-op-den-Bos is voor het Sociaal Huis op zoek naar een :

MAATSCHAPPELIJK WERKER – INTAKER/BRUGFIGUUR
(B1-B3  – contractueel – voltijds –  onbepaalde duur)

 

Heb jij een hart voor mensen en ben je een bruggenbouwer die vlot contacten legt? Heb je zin om deel uit te maken van een jong en enthousiast team?  Wil je graag je steentje bijdragen aan een lokaal bestuur in vernieuwing?  Dan ben JIJ misschien wel dé persoon die ons team kan aanvullen ! 

Wat houdt deze functie in?

Het team van de sociale dienst is op zoek naar een nieuwe collega maatschappelijk werker.  Meer specifiek treedt je op als intaker en brugfiguur waarbij je fungeert als vast en laagdrempelig aanspreekpunt voor alle hulpzoekende burgers en alle welzijnsactoren van Kapelle-op-den-Bos. Je hebt als doel om samen met de hulpvragers antwoorden te vinden op hun vragen en noden om hun algemeen welbevinden te verhogen. Je werkt hiervoor nauw samen met alle eerstelijns partners met het oog op het verhogen van de zelfredzaamheid van jouw cliënt door een entourage van hulpverlening te creëren.  Je vormt hierbij de brug tussen hulpvrager en hulpverleners en bent de katalysator van de sociale dienst. Tenslotte word je betrokken bij verschillende samenwerkingsprojecten. Via regelmatig overleg met jouw collega’s en leidinggevende zorg je mee voor optimalisatie van de kwaliteit van de dienstverlening van het Sociaal Huis.  Je draagt de visie van het Sociaal huis dan ook uit binnen jouw professioneel netwerk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent in het bezit van een diploma dat toegang verleent tot de titel van maatschappelijk werker, meer info over de kwalificatievereisten kan je terugvinden via https://lokaalbestuur.vlaanderen.be/faq/personeel/wat-zijn-de-kwalificatievereisten-voor-maatschappelijk-werker-ocmw

Je voelt je thuis tussen de mensen en je stelt je steeds verbindend op.  Je bent op een professionele manier discreet, hebt een goede kennis van de sociale kaart en beschikt over een flinke dosis empathie.

De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen en je voelt je thuis in de wetgeving rond de sociale en maatschappelijke dienstverlening door OCMW’s.

Wat mag je van ons verwachten?

Een voltijdse tewerkstelling (38u) in een organisatie die vooruit wil, brutomaandloon van minimum €2663,67  (B1) waarbij relevante ervaring in rekening kan worden gebracht (bij 5 jaar relevante ervaring is dit €3187,16 (B2), maaltijdcheques (€8), eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering voor jou en je gezinsleden, 2de pensioenpijler (4%), fietsvergoeding voor de sportievelingen of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, glijdende uren, jaarlijks ecocheques en een Kapellebon, 35 verlofdagen + 14 feestdagen, voordelen via GSD-V, tal van bijscholingsmogelijkheden én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen ! 
Pssst… vergeet niet dat werken voor een lokaal bestuur garant staat voor een goede work / life balans.

Het yes-gevoel? 

Solliciteer dan onmiddellijk en bezorg ons jouw motivatiebrief, CV, diploma en een uittreksel uit het strafregister via het sollicitatieformulier onderaan deze pagina.  Je hebt tot en met 29 mei 2022 om je kandidaat te stellen.
De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke thuisopdracht die doorgaat op 15 juni 2022 en een mondelinge proef op 30 juni 2022.

 Heb je nog een vraag?

Contacteer het team Personeel via personeelsdienst@kapelle-op-den-bos.be of 015 71 32 71 en wij beantwoorden al jouw vragen met de glimlach