Vacature deskundige vrije tijd

Lokaal Bestuur Kapelle-op-den-Bos is voor de dienst vrije tijd & leren op zoek naar een :

DESKUNDIGE VRIJE TIJD

(B1-B3  – contractueel –19/38 - bepaalde duur)

Wil je graag mee het culturele uithangbord worden van onze gemeente? Heb je een creatief en vernieuwend brein?  Zien mensen jou als een enthousiaste en dynamische spring-in-‘t-veld?  Dan hebben wij een jobopportuniteit voor jou !

Wat houdt deze functie in?

Als deskundige vrije tijd werk je projecten, activiteiten en initiatieven uit die onze burgers – klein en groot – stimuleren  om vrije tijd zinvol te beleven en de maatschappelijke samenhang bevorderen. 

Je werkt samen met je collega’s aan een kwalitatieve speelpleinwerking en aan een naschools aanbod. Je zorgt voor een goede uitwerking en opvolging van het nieuwe subsidiereglement voor organisatoren en begeleiders van een vrijetijdsaanbod in Kapelle-op-den-Bos en je zal jouw tanden kunnen zetten in de implementatie van de UiTPAS.

Uiteraard zal je ook betrokken worden bij themaoverschrijdende opdrachten en fungeer je als back-up voor collega’s.

Tenslotte zorg je voor een vlotte administratieve afhandeling van jouw dossiers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent in het bezit van een bachelor diploma of daarmee gelijkgesteld.  We zijn op zoek naar een brugfiguur tussen gemeente, verenigingen en organisatoren, communicatief en organisatorisch sterk, zelfstandig maar met behoud van een goede teamwerking, creatief en vernieuwend.  Avond- en weekendwerk schrikt je niet af.  De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen.

Wat mag je van ons verwachten?

Een deeltijdse tewerkstelling (19u) van bepaalde duur (te starten vanaf 6 november 2023 tot en met 31 oktober 2024), brutomaandloon van minimum €1.441,59 waarbij relevante ervaring in rekening kan worden gebracht, maaltijdcheques (€8), haard- of standplaatsvergoeding, eindejaarspremie, 2de pensioenpijler (4%), fietsvergoeding voor de sportievelingen of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, jaarlijks ecocheques en een Kapellebon, glijdende uren, 35 verlofdagen + 14 feestdagen, voordelen via GSD-V, tal van bijscholingsmogelijkheden én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen !  Pssst… vergeet niet dat werken voor een lokaal bestuur garant staat voor een goede work / life balans.

Het yes-gevoel? 

Solliciteer dan onmiddellijk en bezorg ons jouw motivatiebrief, CV, diploma en een uittreksel uit het strafregister via het sollicitatieformulier onderaan deze pagina.  Je hebt tot en met 11 oktober 2023  om je kandidaat te stellen. Je zal nadien uitgenodigd worden voor een selectie-interview dat zal doorgaan op maandag 23 oktober 2023.

                                                                                                                           

Heb je nog een vraag?

Contacteer het team Personeel via personeelsdienst@kapelle-op-den-bos.be of 015 71 32 71 en wij beantwoorden al jouw vragen met de glimlach