Toegankelijkheid de oude pastorie

In de oude pastorie is iedereen welkom. We proberen de toegang tot de oude pastorie voor iedereen toegankelijk te maken. De oude pastorie is een geklasseerd gebouw, dit heeft zijn charmes, maar ook zijn minpunten. De doorgangen zijn op bepaalde plaatsen smal en er zijn ook veel trappen aanwezig. De lift zorgt ervoor dat je naar de meeste lokalen in het gebouw gebracht kan worden. Om naar de faye te geraken dienen er twee treden genomen te worden. De keuken is enkel toegankelijk met een trap. In de humbertus zaal is er sanitair voor mindervaliden aanwezig.

Bij het reserveren van podiumactiviteiten of cursussen vragen wij om vooraf de beperking door te geven zodat wij er alles aan kunnen doen om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Met de provinciale begeleiderspas mag jouw begeleider gratis mee naar het theater, optreden, sportmanifestatie, tentoonstelling, … De persoon met een handicap betaalt de gewone toegangsprijs, de begeleider mag gratis mee. De begeleiderspas wordt op naam van de persoon met een handicap gemaakt, dit heeft als voordeel dat de begeleider niet steeds dezelfde persoon moet zijn.