Poëzie in de Oude Pastorie

‘Poëzie in de Oude Pastorie’ is een gratis poëziefestival waar bekende dichters en aanstormende talenten, lokale schrijvers en internationale auteurs samen het podium delen. Het festival is toegankelijk voor iedereen en het hele gezin. Zowel de ervaren poëzielezers als nieuwsgierige ontdekkers vinden hun gading in een charmant decor, de tuin van de oude pastorie te Nieuwenrode.

Programma

Deuren: 13.00 u.

Literair programma: 14.00 - 19.00 u.

Wandel gerust even tot bij de pastoriebar om iets te eten of een lokaal bier te proeven, tot bij het boekenkraam van de Oxfam Bookshop of gewoon rond de pastorie om de verzen die je hoorde te laten inzinken. Geniet ook van muzikale intermezzo’s en breng gerust een picknick mee.

Optredens van Patrick Conrad, Daan Doesborgh, Sholeh Rezazadeh, David Troch, Dominique De Groen, Geert Jan Beeckman, Hedwig Du Jardin, Jens Meijen, Johan Clarysse, Kenneth Swaenen, Kevin Amse, Maxime Garcia Diaz, Michael Vandebril en Rik Dereeper

We sluiten 'Poëzie in de Oude Pastorie' af met 'De Gedichtencarrousel'. Tijdens de gedichtencarrousel krijg jij, als (amateur)dichter in ons publiek, de gelegenheid om uit eigen werk voor te dragen. Hoe dat precies werkt leggen we op 28 augustus uit.

Locatie & Bereikbaarheid

Gc de oude pastorie

Kerkstraat 24

1880 Kapelle-op-den-Bos (in deelgemeente Nieuwenrode)

Parkeergelegenheid en fietsenstalling aan de kerk van Nieuwenrode.

Bereikbaar via het openbaar vervoer met de trein tot station Kapelle-op-den-Bos vervolgens met de bus lijn 260 Brussel - Willebroek - Puurs.

Contact
Gemeenschapscentrum de oude pastorie

Adres
Kerkstraat 24 , 1880 Kapelle-op-den-Bos
Tel.
015 71 02 53
vrijetijd@kapelle-op-den-bos.be

Openingsuren

Alle openingsuren Gemeenschapscentrum de oude pastorie