Sportweken

De gemeentelijke sportdienst organiseert naar jaarlijkse gewoonte twee weken sportweken tijdens de paasvakantie. Dit zal in deze vorm voor de laatste keer zijn, aangezien we vanaf zomer 2020 samenwerken met Spova vzw.  

Praktische informatie

Data in 2020:

Week 1 van 6 tot 10 april: omnisportweek

Week 2 van 14 tot 17 april: kleutersportweek

Gedurende deze sportweken zullen kinderen kennismaken met verschillende sportdisciplines. Zowel de klassieke sporten als nieuwe trends komen hier aan bod. Voor kleuters staat ook knutselen op het programma. Dit alles onder leiding van bekwame animatoren.

De activiteiten starten dagelijks om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur.
Er is telkens opvang met toezicht voorzien van 07.30 tot 09.00 uur en van 16.00 tot 17.30 uur. Deze extra opvang vervangt de samenwerking met 't Klawieterke waardoor er ook geen busvervoer meer gepland wordt van en naar de buitenschoolse kinderopvang.

Tijdens de middagpauze is de mogelijkheid voorzien om eigen boterhammetjes op te smullen. We voorzien steeds water gedurende de pauzes. Iedere dag krijgen de kinderen een stuk fruit.

Waar? Sportterreinen Eternit, Westdijk + Sint Godelieve Instituut, Mechelseweg 100 (onder voorbehoud)

Deze sportweken zijn in eerste instantie toegankelijk voor kinderen gedomicilieerd in Kapelle-op-den-Bos of waarvan één van de gescheiden ouders gedomicilieerd is in Kapelle-op-den-Bos. Eerste inschrijvingsronde loopt van 20 tem 31 januari 2020. Indien er na de eerste inschrijvingsronde nog plaatsen vrij zijn, dan worden de inschrijvingen ook opengesteld voor kinderen van buiten de gemeente.

Deelnameprijs:

 inwoner Kapelle-op-den-Bosniet-inwoner Kapelle-op-den-Bos
deelnameprijs per week€ 60,00€ 90,00

Hierin zijn begrepen: sport en spelplezier, lesgevers, verzekering, gebruik van het materiaal, voor- en na-opvang, water en fruit.

Inschrijven

Eerste inschrijvingsronde van 20 tem 31 januari 2020 = enkel toegankelijk voor kinderen gedomicilieerd in Kapelle-op-den-Bos of waarvan één van de gescheiden ouders gedomicilieerd is in Kapelle-op-den-Bos.

Tweede inschrijvingsronde van 1 februari tem 22 maart = ook voor kinderen woonachtig buiten de gemeente.

Gelieve in te schrijven via het digitaal loket.