Project Zorgzame Buurten

Het gesubsidieerde project Zorgzame Buurten ging lokaal van start in Oxdonk door middel van een enquête bij de inwoners. Binnen het project zullen buurtverbindende activiteiten voor alle leeftijden ontwikkeld worden op ontmoetingsplekken die aansluiten bij de sterktes van de buurt. 

Binnen de vrijetijdsraad wordt een werkgroep Zorgzame Buurten opgestart zodat dit project een breed en duurzaam draagvlak krijgt. Oxdonk zoekt dus gemotiveerde denkers en doeners. Woon jij in Oxdonk en heb jij een hart voor je buurt? Dan ben JIJ diegene die we zoeken om je inbreng te delen binnen de werkgroep buurtwerking Oxdonk!

Na een uitgebreide bevraging weten we wat er leeft bij de Oxdonkenaars en zijn de prioritaire doelen gekend: een Oxdonks buurtfeest, burenhulp en het creëren van een ontmoetingsplek voor iedereen uit de buurt. Natuurlijk stopt het verhaal hier niet. Nú is het tijd voor actie! Samen met jou willen we de ideeën uit de bevraging realiseren.

Doe mee!  En zet jouw talent in voor je buurt! Alle talenten zijn welkom: brainstormers, doeners, klussers, contact-leggers, échte Oxdonk-kenners of nieuwkomers,… Jij bepaalt zelf of jouw inbreng klein of groot is!

Stuur vóór 9 mei 2022 een mailtje naar zorgendoelgroepen@kapelle-op-den-bos.be of neem contact op met 0471 41 04 43. We hopen je te ontmoeten voor een eerste bijeenkomst van de werkgroep op woensdag 11 mei 2022 om 20 u. in het Sociaal Huis, Evert Larockstraat 22.