Podcast 'Het Bankje' www-page-event-gc-text

Verschillende bankjes in Kapelle-op-den-Bos

Dinsdag 14 juli lanceerde OPENDOEK een splinternieuw podcasttheaterproject dat over heel Vlaanderen en Brussel te beluisteren valt op ... een bankje.

In de Podcast ‘Het Bankje’ ben je als toevallige voorbijganger getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.

Om dit zomerse project - naar een idee van Wim Chielens - te verwezenlijken, brachten we verschillende disciplines uit de amateurkunsten samen: theatermakers en acteurs, schrijvers en visueel-grafische talenten. Allen samen hebben meer dan 100 amateurkunstenaars meegewerkt aan de podcast met 20 verschillende dialogen.

Meer dan 65 steden en gemeenten – van Asse tot Zwalm - hebben zich geëngageerd om op hun grondgebied op minstens 10 bankjes een QR-code aan te brengen. Ook in Kapelle-op-den-Bos kan je op 10 bankjes een QR-code vinden en als toevallige voorbijganger getuigen zijn van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen. Scan de QR-codes met je smartphone en je bent meteen getuige van een origineel gesprek tussen twee mensen.

De podcast Het Bankje is te beluisteren van 15 juli tot 30 september.

  • wo15 juli 2020totwo30 september 2020

Locatie

Verschillende bankjes in Kapelle-op-den-Bos
Kapelle-op-den-Bos , 1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijs

  • gratis

Leeftijd

tot 130 jaar

Organisatie

Afdeling vrije tijd en leren Kapelle-op-den-Bos i.s.m. Opendoek
Website
https://www.opendoek.be/hetbankje