Omgevingsloket

In het omgevingsloket (www.omgevingsloketvlaanderen.be) kan je als burger digitaal een omgevingsvergunning aanvragen, een melding maken of je dossier opvolgen. Om in te loggen heb je een elektronische identiteitskaart (eID), de juiste software en een kaartlezer nodig. Je kan ook inloggen via een federaal token.

Via het omgevingsloket kan je, na ingave van de gemeentenaam, alle bekendmakingen van beslissingen omgevingsvergunning alsook alle openbare onderzoeken in onze gemeente terugvinden.

OPGELET! De openbare onderzoeken die lopen op de datum van 24/03/2020 worden geschorst en verdergezet na 24/04/2020. Bezwaren die ingediend worden tijdens de periode van schorsing worden als ontvankelijk beschouwd. De organisatie van nieuwe openbare onderzoeken kan slechts plaatsvinden na 24/04/2020.

Via de downloads onderaan op deze pagina kan je de einddatum terugvinden van de reeds lopende openbare onderzoeken. Momenteel kunnen deze dossiers niet meer worden geraadpleegd worden in het administratief centrum. Dit kan ten vroegste na 24/04/2020.

Contact
Omgeving

Adres
Marktplein 29 , 1880 Kapelle-op-den-Bos
Tel.
015 71 32 71
omgeving@kapelle-op-den-bos.be

Openingsuren

Vandaag

Gesloten
Alle openingsuren Omgeving