Mobiel energiehuis

Wil je een lager energieverbruik? Vraag dan een energieaudit aan

Wil je graag weten welke ingrepen je kan nemen om je energieverbruik te verlagen, vraag dan nu een energieaudit van je woning aan bij Energiehuis 3Wplus. In de zomer kan je met al je energievragen binnenspringen in het Mobiel Energiehuis

In deze tijden van hoge energieprijzen is het meer dan interessant om je woning energiezuiniger te maken. Via het Energiehuis 3Wplus kan je als inwoner van Kapelle-op-den-Bos alvast een energieaudit aanvragen om vast te stellen waar in je woning het beter kan. Een energiedeskundige komt langs bij je thuis voor een volledige screening. Als het buiten koud genoeg is, voert die meteen ook een warmtescan uit. Nadien krijg je een rapport met een stappenplan van mogelijk te nemen maatregelen, de kostprijs ervan en de terugverdientijd. Zo’n energieaudit kost 50 euro. Voor de warmtescan is er geen meerprijs. 

Heb je concrete plannen voor energierenovaties, dan kan je bij de energiedeskundige terecht voor renovatiebegeleiding. Je krijgt hulp bij het zoeken naar aannemers, het aanvragen en vergelijken van offertes, het aanvragen van premies, ... Voor deze begeleiding hoef je niets extra te betalen.

In de zomer zal je voor al je vragen omtrent energie besparen ook terecht kunnen in het Mobiel Energiehuis. De exacte datum, locatie en openingsuren worden later nog bekend gemaakt. 

Je kan een energieaudit – al dan niet met warmtescan – aanvragen door te mailen naar benoveren@3wplus.be. Algemene vragen of vragen over premies en leningen kan je altijd stellen via de chatbox op https://energiehuis.3wplus.be/ en het woonloket van de gemeente.