Kapels bier 'De Neus'

Als je het knappe gemeenschapscentrum de oude pastorie in Nieuwenrode bezoekt, moet je zeker ‘De Neus’ proeven.  Het gelegenheidsbier is gemaakt door microbrouwerij Den Triest in Kapelle-op-den-Bos in opdracht van het gemeentebestuur. Het is een biertje van hoge gisting, hergist op de fles ongefilterd en ambachtelijk gebrouwen en een hit op recepties in de oude pastorie. Een vreemde naam voor een bier? De Neus is een oude spotnaam voor de Kapellenaar.

Het tripelbier met een volle en lekkere afdronk is te verkrijgen in het café van de oude pastorie in Nieuwenrode en in het gelegenheidscafé van de microbrouwerij Den Triest op den Triest en kost
€ 6,30 voor een fles van 75 cl.

Verenigingen die De Neus willen verkopen op hun jaarlijkse eetfestijnen, concertavonden, nieuwjaarsrecepties,… krijgen € 1 korting bij aankoop van een fles en moeten slechts € 5,30 betalen voor een fles van 75 cl. De bijhorende Neus glazen kunnen verenigingen gratis in bruikleen krijgen.

Wil ook jij het Kapels bier op je volgende eetfestijn, nieuwjaarsreceptie,… schenken? Neem dan contact op met de oude pastorie, 015 71 02 53, info@gcoudepastorie.be. Let op: voor grote bestellingen (meer dan 10 flessen) dien je minstens 1 maand vooraf te reserveren.

Op zoek naar een ideaal geschenk voor de eindejaarsdagen?
Kom dan zeker langs bij de oude pastorie want voor slechts € 9,30 heb je al een geschenkverpakking met daarin 1 fles De Neus van 75 cl en bijhorend glas.