Gratis Energiefit-avond Warmtepompen – 20 mei 2021

Energiefit met een warmtepomp? Leer het van een architect! Voor iedereen die zijn woning energiezuiniger en comfortabeler wil maken

Met een warmtepomp kun je tot driekwart van je warmte gratis uit de lucht, grond of water halen.

Maar is je woning wel geschikt voor een warmtepomp? En hoe hou je het elektriciteitsverbruik binnen de perken. Welk type biedt de meeste voordelen? En welk warmteafgiftesysteem heb je nodig?

Laat je goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort.  Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis DIGITALE Energiefit-avond in Kapelle-op-den-Bos.

Onafhankelijk advies in mensentaal

Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie, waarin je alles te weten komt over de mogelijkheden en voorwaarden van warmtepompen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor-en nadelen van toestellen en technieken.

Schrijf je vandaag nog in!

Deze Energiefit-avond is gratis. Schrijf je nu in, want  de plaatsen zijn beperkt.

De Energiefit-avond ‘Warm water in huis’ in vindt digitaal plaats op 20 mei 2021 van 19.30 uur tot 20.30 uur. Inschrijven kan via de website www.fluvius.be/energiefit of via het woonloket 015 71 32 71.

Gepubliceerd opdonderdag 29 april 202111.29 u.