Gratis Energiefit-avond Warmtepompen

Energiefit met een warmtepomp? Leer het van een architect! Schrijf je vandaag nog in voor deze gratis online avondsessie.

Wil jij je woning energiezuiniger en comfortabeler maken?

Met een warmtepomp kun je tot driekwart van je warmte gratis uit de lucht, grond of water halen.

Maar is je woning wel geschikt voor een warmtepomp? En hoe hou je het elektriciteitsverbruik binnen de perken. Welk type biedt de meeste voordelen? En welk warmteafgiftesysteem heb je nodig?

Laat je goed informeren. Zo vermijd je verrassingen, doorprik je verkooppraatjes en maak je betere keuzes. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en een beter wooncomfort.  Schrijf je daarom vandaag nog in voor de gratis digitale Energiefit-avond.

Onafhankelijk advies in mensentaal

Fluvius en Dialoog ontwikkelden samen een avondsessie, waarin je alles te weten komt over de mogelijkheden en voorwaarden van warmtepompen. Voorkennis is niet nodig. We overstelpen je niet met moeilijke technische termen, maar spreken jouw taal. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden de voor- en nadelen van toestellen en technieken.

Schrijf je vandaag nog in!

Deze Energiefit-avond is gratis en vindt digitaal plaats op 10 december 2020 van 19 tot 20.30 uur. Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier of via katja.maes@3wplus.be

Na de inschrijving ontvang je een link waarmee je op de dag zelf de infosessie kan volgen.

 

Gepubliceerd opdinsdag 3 november 202014.32 u.