Gezocht: kandidaten gemachtigde opzichters

Wil jij bijdragen tot een veiligere schoolomgeving en ben je bereid een korte opleiding te volgen? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Kapelle-op-den-Bos is een echte scholengemeente. Het lokaal bestuur werkt voortdurend aan verkeersveilige schoolomgevingen en voorzieningen zodat leerlingen op een comfortabele, aangepaste en veilige manier van en naar school kunnen gaan. Om het toezicht in de schoolomgevingen veilig te maken en te houden zijn we op zoek naar kandidaten gemachtigde opzichters.

Gemachtigde opzichters zijn herkenbaar aan de fluorescerende tricolore band rond hun bovenarm. Ze hebben ook een klein C3-verkeersbordje dat ze in de lucht steken, wanneer een kind gaat oversteken. Als gemachtigde opzichter mag je immers het verkeer tegenhouden om kinderen veilig het zebrapad te laten oversteken voor en na de schooluren.

Wil jij bijdragen tot een veiligere schoolomgeving en ben je bereid een korte opleiding te volgen? Dan ben jij onze ideale kandidaat! De korte opleiding bestaat uit drie uur theorieles en een praktische oefening in het verkeer. De theoretische sessie zal plaatsvinden op woensdag 27 oktober 2021, in het administratief centrum, Marktplein 29, van 14 tot 17 uur.

Inschrijven is gratis maar wel verplicht en kan via de website van PIVO. Je kan er eveneens meer informatie terugvinden over de algemene en specifieke taken van een gemachtigde opzichter.

Voor verdere vragen kan je altijd contact opnemen via mobiliteit@kapelle-op-den-bos.be

Gepubliceerd opvrijdag 10 september 202110.36 u.