De groenadviseur

De groenadviseur helpt je verder

Zou jij je dak, gevel of ruimte rond je woning groener willen maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Vraag dan advies aan de groenadviseur van 3Wplus.

Waarom deelnemen?

Met een groendak, een groene gevel en minder verharding maak je je woning mooier, klimaatvriendelijker en beter bestand tegen wateroverlast. Deze ingrepen zorgen voor meer biodiversiteit én houden de hitte weg. Minder harde ondergrond maakt dat regenwater via de grond kan wegtrekken. Ook zorgt een groendak voor een tragere afvoer van water.

Werkwijze

Als je interesse toont, komt de groenadviseur langs bij je thuis. Ze stelt een advies op met onder meer een overzicht van mogelijk te nemen maatregelen. Je kan ook volledige begeleiding krijgen bij je project: van de ontwerpselectie en op het opvragen van offertes tot de keuze van de aannemer en de opvolging van de werken.

Kostprijs

Voor een advies betaal je slechts 10 euro. Bij realisatie krijg je dit geïnvesteerde bedrag terug in de vorm van een waardebon voor de aankoop van plantgoed bij een plantenwinkel in de buurt. Voor de begeleiding tot aan de uitvoering hoef je niets extra te betalen.

Vragen en inschrijven

Heb je vragen of wil je inschrijven, naam dan contact op met groenadviseur Annelore Michiels (0499 71 66 18, annelore.michiels@3wplus.be).

Meer info: https://energiehuis.3wplus.be/groendaken-en-geveltuinen