Culinaire lezing over specerijen www-page-event-gc-text

Online

Schrijf hier in.

Van de Oudheid tot de vroegmoderne tijd hadden specerijen een onwaarschijnlijke invloed op de wereldeconomie. Ze waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als bewaringsmiddel en voor geneeskundige doeleinden. Tijdens deze interactieve online lezing krijg je een historisch overzicht. Onderweg kom je onder andere meer te weten over het land van Kokanje, de mouw van Hippocrates en de Manuelijnse architectuur. We prikkelen natuurlijk ook je neus en smaakpapillen met twee unieke specerijmengelingen die je ontvangt per post.

Begeleider: Renate Coen

Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail.

  • wo9 juni 2021van20:00tot21:30

Locatie

Online
Link te verkrijgen via Avansa Halle-Vilvoorde , 0000 na inschrijving.

Prijs

  • Basistarief 10

Leeftijd

van 16 tot 120 jaar

Organisatie

gc de oude pastorie i.s.m. Avansa Halle-Vilvoorde
Kattestraat 25 , 1745 Opwijk