Crisis als leermeester. Wat hou je vast en wat laat je los?

Online sessie

Schrijf je hier in!

We hebben er met z’n allen al een zeer bizarre periode op zitten die ongetwijfeld een grote impact had (en nog steeds heeft) op ons dagelijks leven. Van anderhalf jaar maatregelen, veranderingen, vrijheid-en-toen-toch-weer-niet en steeds meer aanpassen aan nieuwe situaties. Wel of geen mondmaskers, wel of niet anderhalvemeteren, wie kan er nog aan uit? ;-)

Voel je je soms ontmoedigd door deze onzekere tijden die enorm veel flexibiliteit eisen? Wil je jouw mentale veerkracht boosten? Voel je de nood om weer iets te hebben om naar uit te kijken? Zou je die nood graag willen vormgeven in een concreet plan? En wil je hierin stappen zetten samen met gelijkgestemden? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Elisabeth Timmermans en Katrijn Kelchtermans helpen je op weg in de zoektocht naar jouw nieuwe normaal. Weg met spinsels in je hoofd en beren op de weg. Tijdens deze interactieve workshop (her)ontdek je mogelijkheden en wat er voor jou precies toe doet in het leven. Aan de hand van een werkboek maak je helder hoe je in 2022 concreet aan de slag wil met deze nieuwe inzichten. Wij kunnen niet wachten om je te mogen ont-moeten!

  • ma13 december 2021van19:00tot21:00

Locatie

Online
Link te verkrijgen via Avansa Halle-Vilvoorde , 0000 na inschrijving.

Prijs

  • Basistarief 7
  • Sociale prijs 1,4

Leeftijd

tot 120 jaar

Organisatie

Avansa Halle-Vilvoorde i.s.m. GC de oude pastorie
Website
https://www.kapelle-op-den-bos.be/crisis-als-leermeester