Buurtwerking

Welkom op onze buurtwerking pagina, waar gemeenschap en verbondenheid centraal staan. Hier vind je een greep uit de initiatieven die van onze gemeente een warme en zorgzame plek maken. Of je nu geïnteresseerd bent in het 'Project Zorgzame Buurten', waarbinnen buurtverbindende activiteiten ontwikkeld worden voor alle leeftijden op ontmoetingsplekken die aansluiten bij de sterktes van de buurt, of als je meer wilt weten over de 'Burenbemiddeling', die conflicten transformeert in kansen voor verzoening en begrip, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt.

Daarnaast geven we je graag wat praktische informatie mee over het organiseren van buurtfeesten, en laten we je kennismaken met de 'Dag van de Buur', waarop we samenkomen om onze gemeenschapsbanden te versterken. Ook presenteren we een overzicht van de verschillende buurthuizen waar je kunt deelnemen aan activiteiten en mensen kunt ontmoeten die jouw buurt een speciale plek maken.

Ontdek hoe we samen bouwen aan een hechte en levendige buurt! Klik op de onderstaande links om meer te weten te komen over onze buurtwerkinginitiatieven.

Contact
Zorg- en doelgroepenbeleid

Adres
Evert Larockstraat 22 , 1880 Kapelle-op-den-Bos Sociaal Huis
Tel.
015719210
zorgendoelgroepen@kapelle-op-den-bos.be

Openingsuren