Boodschap van Sinterklaas

Aan alle kleine (en grote) mensen van Kapelle-op-den-Bos. Help mee om Sinterklaas blij te maken. Ontdek de Sintelijke brief en maak kans op een Sintprijs.

Door de coronapandemie kan Sinterklaas dit jaar niet met de boot naar Kapelle-op-den-Bos komen. Ook kan hij niet met zijn paard door de straten rijden of bezoeken brengen aan de scholen. Gelukkig kreeg hij de toelating om 's nachts met zijn pakjespiet over de daken te lopen en kan hij binnenkort weer heel wat lekkers strooien in de schoenen van al die brave kinderen.

Sinterklaas vindt dit héél jammer, maar hij moet héél, héél, héél voorzichtig zijn, want hij is al oud. Om hem wat op te beuren vraagt de tekenpiet aan alle kinderen van Kapelle-op-den-Bos om een tekening van Sinterklaas te maken. Zo kan hij de tekening ophangen in zijn slaapkamer en toch een beetje samen zijn. Wil jij Sinterklaas blij maken? Maak dan een tekening en stuur deze voor 1 december naar vrijetijd@kapelle-op-den-bos.be. Je mag de tekening ook in de brievenbus van het gemeentehuis stoppen.

Pssssst, Sinterklaas en de hoofdpiet halen de mooiste tekeningen eruit en geven aan deze kinderen een Sintprijs. Vergeet dus zeker niet je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer te vermelden. 

Psssst, op 1 december vind je hier ook een videoboodschap van Sinterklaas. Surf dus zeker nog eens terug. 

Gepubliceerd opdonderdag 12 november 202015.10 u.