Bewegen op Verwijzing (BOV)

Wil je graag meer bewegen maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen?
Magda Corryn werkt als Bewegen op Verwijzing-coach in Kapelle-op-den-Bos en helpt je graag verder.

In onze drukke maatschappij is het niet altijd makkelijk om goede voornemens zoals ‘meer bewegen’ waar te maken. Nochtans kan je met een paar wijzigingen in je dagschema of gewoonten een dagelijks portie beweging introduceren. Een beweegcoach kan jou daar stap voor stap bij helpen. Hierdoor worden mooie voornemens immers haalbaar en meer bewegen wordt gemakkelijker.
Af en toe wordt samengekomen om te bekijken hoe jij op jouw maat en op jouw tempo tot meer beweging komt. Je hoeft echt geen topsporter te worden om je beter in je vel te voelen. Samen met de beweegcoach bekijk je hoe je op een gemakkelijke manier wat meer beweging inbouwt in je persoonlijke leven: bij je thuis, in je vrije tijd, wanneer je onderweg bent of aan het werk.


Interesse?

De eerste stap zetten is alvast makkelijk: SMS ‘Beweeg’ naar 0477 91 30 63 of mail naar Magda.corryn@bewegenopverwijzing.be. Zij neemt dan contact op met jou om een afspraak in te plannen.
Of praat erover met je huisarts. Die verwijst je door naar de beweegcoach in jouw gemeente. Of neem een kijkje op www.eerstelijnszone.be/beweegcoach