Bereikbaarheid vaccinatiecentrum

Het vaccinatiecentrum bevindt zich in de JDK Hal, Ambachtsstraat 9, 1840 Londerzeel.
Stippel de beste route voor jou uit via de routeplanner op www.delijn.be of op fietsnet.be.
Er is parking voorzien voor de auto’s en er zijn meerdere fietsenstallingen.

Het vaccinatiecentrum is rolstoeltoegankelijk en heeft ook enkele rolstoelen ter beschikking voor mensen die slecht te been zijn.

Ik kom te voet of met de fiets

Vanuit Kapelle-op-den-Bos kan je vanuit de Dorpstraat in Ramsdonk-centrum het dolomieten fiets-/wandelpad volgen. Je komt dan in de Oudemanstraat en slaat rechtsaf (gedeelte met fiets-/voetpad). Aan het eerstvolgende kruispunt sla je linksaf (Weverstraat) en na 100 meter rechtsaf naar de Ambachtstraat.

Ik kom met het openbaar vervoer

Trein (www.belgiantrain.be)

Vanuit stopplaats Kapelle-op-den-Bos kan je de trein nemen naar het station van Londerzeel. De treinstopplaats bevindt zich in de Spoorwegstraat/Verbindingsweg. Hier kan je in de tunnel onder de spoorlijn een ticket kopen aan de ticketautomaat. Gebruik de trap aan de kant van de Spoorwegstraat om op perron/spoor 2 te komen (er is geen lift). Neem de stoptreinverbinding Mechelen – Dendermonde. Londerzeel is de eerstvolgende halte na Kapelle-op-den-Bos.

Stap in het station van Londerzeel over op buslijn 250 richting Puurs of 460 richting Boom. Stap af aan halte ‘Londerzeel Duifke’ in de Meerstraat. Volg de pijlen ‘Vaccinatiecentrum’ via Oudemanstraat, Weverstraat, Ambachtstraat.

Bus (www.delijn.be)

Vanuit Kapelle-op-den-Bos centrum, Oxdonk, en Ramsdonk: Buslijn 288 tot aan halte Grotstraat + 1.500 meter wandelen (zie fiets- en wandelroute).

Vanuit Nieuwenrode: Buslijn 260 tot aan halte Ramsdonk kerk + 1.300 meter wandelen (zie fiets- en wandelroute).

Ik kom met de wagen

Vanuit Kapelle-centrum volg je de Mechelseweg/Hoogveldweg en aansluitend de Londerzeelseweg. Net voor de spoorwegtunnel sla je rechtsaf in de Oudemanstraat. Sla  het eerstvolgende kruispunt linksaf naar de Weverstraat om na 100 meter rechtsaf te slaan naar de Ambachtstraat.

Ik heb geen vervoer

Het is mogelijk om beroep te doen op individueel vervoer van en naar het vaccinatiecentrum. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd. Neem contact op met het callcenter van het vaccinatiecentrum Londerzeel: 0492 18 75 35.

Het vaccinatiecentrum is rolstoeltoegankelijk en er zijn enkele rolstoelen ter beschikking ter plaatse.  

Ik kan mijn vervoer niet betalen

Neem contact op met Sociaal Huis Kapelle-op-den-Bos: Evert Larockstraat 22,1880 Kapelle-op-den-Bos. Tel. 015 71 92 10.
E-mail: sociaalhuis@kapelle-op-den-bos.be