Begeleider buitenschoolse kinderopvang - onbepaalde duur

Lokaal Bestuur Kapelle-op-den-Bos is voor haar buitenschoolse kinderopvangdienst ‘t Klawieterke op zoek naar een:

BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG
(19u - contractueel – onbepaalde duur)


Wil jij werken bij een klein lokaal bestuur waar samenwerken,  flexibiliteit, klant- en toekomstgerichtheid voorop staan? Word je enthousiast van het  entertainen van kinderen? Ga je graag creatief aan de slag en zet je het speelplezier en de zorg voor kinderen op de eerste plaats?

Wat houdt deze functie in?

Als begeleider buitenschoolse kinderopvang zorg je, zowel tijdens het schooljaar als in de schoolvakanties, met het nodige enthousiasme en een flinke portie humor voor de pedagogische begeleiding van kleuters en lagereschoolkinderen tijdens de buitenschoolse opvangmomenten. Je bouwt daarbij actief mee aan de werking van de kinderopvangdienst, met de focus op kwaliteit en klantgerichtheid. Je komt in een tof team van 6 terecht waarmee je samen het pedagogisch toezicht houdt over een groep van maximaal 56 kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Waar nodig kan je inspelen op de zorgbehoeften van de kinderen. 


Naar wie zijn wij op zoek? 

Het team van ’t Klawieterke is op zoek naar een collega die zich snel thuis voelt in een team, maar die ook zelfstandig kan werken. Bovendien ben je houder van een diploma secundair onderwijs (of daarmee gelijkgesteld) én van een kwalificatiebewijs vereist voor begeleiders buitenschoolse opvang erkend door Kind en Gezin (raadpleegbaar op 26_1.pdf (fgov.be) Heb je reeds ervaring in het werken met lagere schoolkinderen, dan heb je een streepje voor. De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen en zowel huishoudelijke (met betrekking tot de kinderopvang) als administratieve taken maken voor jou de job compleet.

Wat mag je van ons verwachten?

Een deeltijds contract van onbepaalde duur. Bruto maandloon van minimum €1.362,55 waarbij relevante ervaring in rekening kan worden gebracht, maaltijdcheques (€8), haard- of standplaatsvergoeding, eindejaarspremie, hospitalisatieverzekering voor jou en je gezinsleden, (2
de pensioenpijler (4%), fietsvergoeding (€ 0,35/km) of volledige tussenkomst in abonnement openbaar vervoer, jaarlijks ecocheques en een kapellebon, glijdende uren, 35 verlofdagen + 14 feestdagen (volgens prestatiebreuk), voordelen via GSD-V, tal van bijscholingsmogelijkheden én een heleboel toffe collega’s die je met open armen zullen ontvangen! 

Het “yes”-gevoel? 

Solliciteer dan onmiddellijk en bezorg ons je motivatiebrief, CV, het nodige diploma en kwalificatiebewijs en een uittreksel uit het strafregister (model 596.2) via het sollicitatieformulier onderaan deze pagina.

De schriftelijke proef vindt plaats op 2 september 2024 om 09.00 u. in het administratief centrum. 
Geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor de mondelinge proef, die op 10 september 2024 vanaf 9.30 u. zal plaatsvinden in hat administratief centrum, Marktplein 29 te 1880 Kapelle-op-den-Bos.
Je kunt je kandidaat stellen tot en met 21 augustus 2024.

Heb je nog een vraag?

Het team Personeel helpt je graag verder: personeelsdienst@kapelle-op-den-bos.be of 015 71 32 71.
Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Elke Jansegers, coördinator ’t Klawieterke via elke.jansegers@kapelle-op-den-bos.be. Wij beantwoorden al jouw vragen met de glimlach.