De ideale vlees en vis BBQ www-page-event-gc-text

vorming

Frank Robberechts & Nicole De Decker

Tijdens de live workshop leer je alles over barbecueën, de diverse kookmethodes en het omgaan met verschillende barbecueaccessoires. Als deelnemer ga je vooral zelf aan de slag en leer je onder begeleiding van ervaren barbecuekoks de ideale vlees en vis barbecue maken.

Weet jij hoe je vlees of vis klaarmaakt op de barbecue? Hetzelfde als in de pan? Gooi je gewoon alles op het rooster en zie je wel waar je uitkomt? In deze workshop leer je de verschillende technieken, de geschikte materialen, het op smaak brengen van je gerechten en het voorkomen dat de vissmaak niet op je rooster blijft plakken. Je gaat zelf aan de slag met de beste stukken vlees en vis, je proeft en vergelijkt de gerechten. 

Begeleider     Frank Robberechts en Nicole De Decker

  • zo12 juni 2022van12:00tot18:00

Locatie

Frank Robberechts & Nicole De Decker
Ipsvoordestraat 49 , 1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijs

  • Basistarief 55

Leeftijd

vanaf 18 tot 120 jaar

Organisatie

Voorzieningen