Tantric Celebration (Kapelle-op-den-Bos)

Schrijf je in
Tantric Celebration: een feestelijke ontmoetingsdag.
Rising Heart brengt mensen samen die zich laten inspireren op het pad van Tantra.

Voor sommigen is het deelnemen aan een activiteit een eenmalige ervaring, velen zien we geregeld terug. We mochten getuige zijn van diepe transformaties bij individuen en koppels.
Tantra raakt iets in je leven. Tantra brengt je in contact met je essentie, opent je energiestroom en laat je aanwezig zijn bij wat op je pad komt.

Op deze feestdag nodigen we graag iedereen uit die ooit bij Rising Heart een activiteit volgde en zich opnieuw wil onderdompelen in de energie van onze workshops. Misschien voelt het wel als een thuiskomen voor jou, een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Laten we er samen een vieringsmoment van maken. Ook nieuwe gezichten zijn welkom.

‘Tantric Celebration’ is een dag om te genieten van jezelf, authentieke contacten aan te gaan, jezelf te verdiepen in intimiteit en seksuele energie. We bieden je, zoals steeds in onze workshops, een veilig kader en bouwen de dag stap voor stap op. De voorbije jaren zijn wij, Inge en Erik, ons continu blijven verdiepen in het veld. We kijken er dan ook heel erg naar uit om onze nieuwste ervaringen en werkvormen te delen met jullie.

* ‘Bring a friend’

Voel je dat tantra ook iets zou kunnen betekenen voor een vriend(in), collega, buur, familielid… ?
Woorden schieten vaak te kort, Tantra is iets dat je hebt te beleven en te voelen. Breng iemand mee die nog nooit naar een Rising Heart activiteit is geweest, en krijg 50 euro korting op jullie gezamelijke aanmelding. Spread the word, spread the love <3.

Tantric Celebration verwelkomt singles, koppels of mensen in relatie die alleen komen.
In de prijs zijn een verzorgde lunch, koffie, thee en versnaperingen inbegrepen.

Meer info: https://risingheart.be/events/tantric-celebration-3/
  • ma1 juni 2020van10:00tot17:00

Locatie

Koningsteen
Oxdonkstraat 168 , 1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijs

  • Basistarief 125

Reserveer

Leeftijd

van 18 tot 99 jaar

Organisatie

Rising Heart
Onderbosstraat 4 , 3040 Sint-Agatha-Rode (Huldenberg)