Kom in je seksuele kracht! (voor vrouwen)

Schrijf je in
5-daagse residentiële workshop voor vrouwen : Kom in je seksuele kracht!

Deze workshop focust zich op het openen van ons lichaam. Ons lichaam als tempel van onze ziel. Door ons lichaam te openen op een zachte maar intense en afgestemde manier, verbinden we ons met onze ziel en vrouwelijke wijsheid.

Veel emoties, herinneringen, en collectieve imprints zitten verankerd in ons lichaam. Ze vormen een beschermend pantser rond ons hart, dijen en rug. Maar nog veel dieper in ons lichaam wacht er “women wisdom and power” om vrij te komen. We besteden aandacht en geven ruimte aan onze vagina, cervix, baarmoeder, anus.

Doorheen de vijfdaagse laten we ons pantser smelten. Laten we expansie toe. Opgeslagen emoties vinden een weg naar expressie. Onze natuurlijke seksuele en orgastische energie komt opnieuw vrij. We voelen de kern van ons vrouw-zijn. We voelen ons sensueel en vol-vrouw. En een bron van magische vrouwelijke sacrale wijsheid wordt aangeboord.

We werken op het fysieke en energetisch niveau met technieken uit seksuele heling en sexual & energetic de-armouring. De transformatie gebeurt in een kader van vrouwelijke seksualiteit. Als vrouw leren we (van) andere vrouwen over onze seksualiteit, sensualiteit, begeerte, remmingen en schaduwkanten, relaties, …

Voel je de bereidheid om alle pijn in jezelf en in het collectieve vrouwenveld te transformeren?
Voel je de call om je vrouwelijke wijsheid tot je te laten komen? Om je seksualiteit te reclaimen? Om haar kracht sterker dan ooit te voelen?
Om de bedding te vinden om in totale overgave te gaan?

“Let our circle of women guide us. Laat je seksualiteit geboren worden, anders dan voorheen!”

Meer info: https://risingheart.be/events/kom-in-je-seksuele-kracht/
  • ma27 april 202010:00totvr1 mei 202016:00

Locatie

Koningsteen
Oxdonkstraat 168 , 1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijs

  • Basistarief 695

Reserveer

Leeftijd

van 18 tot 99 jaar

Organisatie

Rising Heart
Onderbosstraat 4 , 3040 Sint-Agatha-Rode (Huldenberg)