Open Atelierdag

Atelier Artuur en Somaj
Op 15 december zetten SOMAJ en Atelier Artuur voor het tweede jaar op rij hun deuren open en verwelkomen zij u op hun open atelierdag.
Ze presenteren graag hun handgemaakte producten en geven een unieke inkijk in hun werkwijze en atelier. Nog originele kerstcadeautjes nodig? Dan is dit het moment!

SOMAJ dat is Martine Jansen, kunstenaar en grafische ontwerper. Ze startte SOMAJ op in 2018 en ontwerpt wenskaarten, posters, accessoires en meer moois.
De vrouw achter ATELIER ARTUUR is illustrator Freya De Smedt. Atelier Artuur staat voor handgesneden stempels, wenskaarten, nieuwjaarsbrieven en met de hand bedrukte cadeautjes. Atelier Artuur geeft ook tekenlessen, creatieve workshops aan kinderen en volwassenen en organiseert buitenspeelkampen.

Beide ateliers liggen recht tegenover elkaar en slaan de handen in elkaar voor dit unieke ‘Handmade in Kapelle-op-den-Bos’-evenement.

Ook dit jaar zijn er weer heel wat fijne mensen uitgenodigd om er een unieke belevenis van te maken. Zo zijn er ecologische producten van Mixua, handgemaakte geschenken van Zyzo, zilveren juwelen van Sea You, unieke thee van MIST, Kapelse bieren van Hoppa Green en kerst- en bloemendecoraties van Tante Fin’s.
Voor een hapje en een drankje zorgt het buurtcomité Oxdonk Leeft ten voordele van de Warmste Week.

Kom langs, wentel je in de gezellige kerstsfeer, maak een praatje en verwonder je.


Praktisch:
15 december, van 11u tot 17u.
Waterloostraat 1 en 4, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Kinderen heel welkom! Atelier Artuur heeft een grote tuin om te spelen.
Neem alvast een kijkje om www.somaj.be en www.atelierartuur.com of kijk op Facebook of Instagram.

Voor meer info:
Freya De Smedt: 0497/ 22 53 28 – info@atelierartuur.com
Martine Jansen: 0496/ 98 85 08 – hello@somaj.be
  • zo15 december 2019van11:00tot17:00

Locatie

Atelier Artuur en Somaj
Waterloostraat 1 en 4 , 1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijs

  • gratis

Contact