Musicalkamp zomervakantie Mechelen

KOBOS, campus Veldstraat
Zot van zingen, dansen en acteren? Dan is een JoMus musicalkamp écht iets voor jou. Je leert er op een speelse manier een aantal kneepjes van het musicalvak.

Een kampweek bestaat uit een plezante mix van de onderstaande lessen, gegeven door geschoolde vakleerkrachten en straffe animatoren:

- musicaldans
- theater
- zangles
- sport en crea

3 t.e.m. 6 jaar:
Elke dag duiken we samen in de drie musicaldisciplines zang, dans en theater, knutselen we de coolste dingen, voeren we showtjes op voor elkaar en spelen we superleuke theaterspelletjes.

6 t.e.m. 15 jaar:
We werken toe naar een minimusical die we op het einde van het kamp opvoeren voor onze ouders en familie. Zo spannend!
Elke kampgroep is uniek. Dus elk kamp is uniek! Letterlijk. Onze musicalleerkrachten schrijven telkens een nieuw script op basis van het aantal inschrijvingen en de leeftijden van de kampgangers. Zij maken choreo’s en (her)schrijven songteksten helemaal in functie van het kampscript.

Het kamp begint om 9u30 en eindigt om 16u. Voor en na de activiteiten is er opvang voorzien van 8u tot 9u30 en van 16u tot 17u30.

Wij kopen zelf lekker fruit en/of knapperige groentjes aan voor tijdens onze twee korte pauzes. Dat wordt smullen. Tot dan(s)!

Info & inschrijvingen: www.jomus.be
  • ma28 augustus 2023totdo31 augustus 2023

Locatie

KOBOS, campus Veldstraat
Veldstraat 11 , 1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijs

  • Basistarief 165

Leeftijd

vanaf 3 tot 15 jaar

Organisatie

JoMus
Bruul 129 , 2800 Mechelen