Innerlijk leiderschap (groepstraject)

Schrijf je in
In dit zesdaags traject leer je wat je nodig hebt om je job en leven meer in eigen handen te nemen.
Bij NextStep coaching hebben we een diepgaand programma uitgewerkt rond vijf essentiële elementen voor het versterken van je innerlijk leiderschap.

In dit traject werken we aan een beter contact met je drijfveren, vertalen deze naar concrete en haalbare doelen, leren je communicatietechnieken die deuren openen en werken we aan hoe je jezelf kan tonen met kracht. Ter afsluiting boosten we jouw persoonlijk meesterschap.

DAG 1 + Dag 2: Communiceer in Harmonie
Tijdens deze 2 dagen leer je vanuit het praktisch kader van geweldloze communicatie (M. Rosenberg) om constructief om te gaan met jezelf en anderen. Je krijgt zicht op jouw communicatiestijl en via interactieve oefeningen ontdek je jouw dominante karaktertrekken, sterktes en valkuilen.

DAG 3: Ontdek je Drijfveer
Aan de hand van verhaaltechnieken leer je welke drijfveren zijn en hoe je ze kan herkennen. In deze workshop leg je de wortels bloot die je voeden en wakker je jouw innerlijk vuur aan. Zo krijg je voeling met wat je echt wil.

DAG 4: Leef Doelbewust
Aan de hand van concrete oefeningen en eigen voorbeelden maak je de vertaalslag naar jouw persoonlijke missie en doel in het leven. Je krijgt voeling met je eigen pad en kunt jouw acties bijsturen.

DAG 5: Toon je Kracht
In deze workshop focus je op het maken van je pitch en wel zodanig dat jij je er echt comfortabel bij voelt. We doen ontspanningsoefeningen en experimenteren met stem, lichaamshouding en met de inhoud van jouw pitch. Je verlaat je comfortzone om jezelf in de schijnwerpers te zetten en krijgt constructieve feedback.

DAG 6: Persoonlijk Meesterschap
Op deze dag vloeit alles samen en werken we rond 'self-management'. Je geeft discipline, genieten en ambitie een passende plaats in je leven én werk, zodat de beweging die je maakt echt bij jou past en een diepere verankering vindt in je dagelijkse praktijk. Je leert luisteren naar je innerlijk kompas.

TRAINER
Jouw trainer is Filip Bauwens, coach en zaakvoerder van NextStep Coaching. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen.
  • ma4 oktober 2021van09:30tot17:00
  • di5 oktober 2021van09:30tot17:00
  • ma11 oktober 2021van09:30tot17:00
  • di12 oktober 2021van09:30tot17:00

Locatie

Domein Koningsteen
Oxdonckstraat 168 , 1880 Kapelle-op-den-Bos

Prijs

  • Basistarief 1800
  • In loopbaanbegeleiding (geweest) bij NextStep coaching 650
  • KMO-portefeuille 20% 1440
  • KMO-portefeuille 30% 1260

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

NextStep coaching
Rood Beeldekenstraat 23 , 9820 Bottelare (Merelbeke)