Aankondiging ontgravingen

Op de begraafplaats van Kapelle-op-den-Bos worden de graven die in een eerste fase vanaf september 2020 worden ontruimd, aangeduid met een aankondigingsbordje. Heb je hierover vragen of wil je meer info, dan kan je terecht bij de dienst burgerzaken.

Op de begraafplaats van Kapelle-op-den-Bos worden de graven die in een eerste fase vanaf september 2020 worden ontruimd, aangeduid met een aankondigingsbordje. Aan de ingang van de begraafplaats en aan het administratief centrum vind je een lijst met alle namen van overledenen wiens graf wordt ontruimd. Nabestaanden hebben één jaar de tijd om het grafmonument en eventuele voorwerpen te verwijderen of om de overledene te laten herbegraven in een concessie. De kosten hiervoor zijn ten laste van de familie.

Tijdens de ontgravingen zelf zal een deel van de begraafplaats afgesloten worden.

Heb je hierover vragen of wil je meer info, dan kan je terecht bij de dienst burgerzaken.

Onderhoud Allerheiligen

Leg jij een bloemetje aan het graf van overleden familieleden? Laat deze dan zeker op de graven liggen tot en met 11 november.  Na die datum mogen bloemen en potten weggehaald worden door hun rechtmatige eigenaars. De bloempotten die op 25 november 2019 niet weggehaald zijn, worden eigendom van de gemeente.

Gepubliceerd opwoensdag 9 oktober 201910.17 u.