Image

Geef je activiteiten in via de UiTdatabank!

Het UiTnetwerk is dé informatiebron voor iedereen die iets wil doen of beleven in de vrije tijd. Het UiTnetwerk is een landelijk netwerk van gemeenten, steden, regio’s en provincies, in samenwerking met tal van media- en andere partners. De bron van dit alles is de UiTdatabank die alle activiteiten en evenementen centraal verzamelt en terug verspreidt.

UiT in Kapelle-op-den-Bos

Ook onze gemeente is ingestapt in het UiTnetwerk. Wat betekent dit concreet? Als je iets organiseert, voer je je activiteit in via de UiTdatabank. Daarna worden deze gegevens, na validatie door de gemeente, gebruikt om te publiceren op onze gemeentelijke website, in het Infokanaal en kunnen ze opgepikt worden via de kanalen van de mediapartners van het UiTnetwerk.

De deadline voor het doorgeven van activiteiten (via de UiTdatabank) voor publicatie in het Infokanaal blijft hetzelfde,je kan deze data terugvinden op deze website vanaf januari.

Invoeren in de UiTdatabank loont. Wil je weten waar jouw gegevens nog gepubliceerd kunnen worden, neem dan een kijkje op www.allesoveruitdatabank.be/partners. Daar vind je een overzicht van de inmiddels meer dan 180 kanalen die hun gegevens uit de UiTdatabank putten.

Vragen of praktische problemen?

Contacteer de helpdesk van UiTdatabank of de informatiedienst of neem eens een kijkje op de volgende website.

www.allesoveruitdatabank.be

• Helpdesk UiTdatabank, vragen@uitdatabank.be, 02 551 07 30

• Informatiedienst, 015 71 32 71

BijlageGrootte
Handleiding Eenvoudig invoeren in de UiTdatabank.pdf655.11 KB
Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be