10.000-stappenclash in onze gemeente!

Het Vlaams instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo’s organiseren voor de derde keer  de ’10.000-stappenclash.’ Van 1 tot en met 31 mei 2018 zullen de deelnemende steden en gemeenten virtueel rond de wereld stappen. Ook Kapelle-op-den-Bos stapt mee dus neem deel en help ons aan de titel van “Actiefste gemeente”!

Door meer te stappen geef je je gezondheid een boost. Om je extra te motiveren, word je beloond voor je stappen met badges. Bovendien worden er elke week prijzen verloot tussen de deelnemers. Enkele speciale prijzen zijn o.a. weggelegd voor degene die het meeste groeit in aantal stappen, de stapper met de meeste vrienden die ook meedoen, de stapper met het leukste Facebookbericht over de clash,.. In de weekends kan je ook deelnemen aan speciale acties op Facebook.

Hoe kan je deelnemen aan de clash?

1) Meet je stappen met een stappenteller, activitytracker of smartphone-app.

2) Registreer je op de website www.10000stappen.be of download de 10.000-stappen app.

3) Word lid van de groep “Kapelle-op-den-Bos”

4) Geef (dagelijks) je stappen in. Deze worden automatisch bij het totaal van de groep geteld.

5) Volg de tussenstand live of op de wereldkaart.

Om iedereen aan het stappen te zetten organiseert de gemeente in mei een fotozoektocht om op deze manier samen onze gemeente naar de overwinning te stappen!Al de foto’s werden genomen in Kapelle-op-den-Bos en staan in willekeurige volgorde.Bij elke foto zet je de naam of de plaats waar je de betreffende foto gevonden hebt. Dit kan een gebouw zijn, bv. de kerktoren van Kapelle-op-den-Bos, een deur in de Mechelseweg of misschien wel een detail uit een reclamebord in de Bormstraat!

De juiste locatie telt, net zoals elke stap die je tijdens de zoektocht zet!

Heel veel plezier en succes!!

BijlageGrootte
Fotozoektocht 2018.pdf60.09 KB
Foto's zoektocht.pdf1.38 MB
Copyright Gemeente Kapelle-op-den-bos | Marktplein 29, 1880 Kapelle-op-den-bos | T. 015 71 32 71 | F. 015 71 37 25 | E. info@kapelle-op-den-bos.be